воскресенье, 7 февраля 2016 г.

Якщо на вашій долоні є буква М,




Якщо на вашій долоні є буква М, ви – особлива людина!
 Корисне, Цікаве  ` 25 Грудень, 2015, 3:51
  
Мільйони людей в усьому світі вірять у хіромантію – вчення про те, що 




можуть розповісти про вашу долю і ваш характер лінії на долоні. Можливо, комусь це й здається дурницею, але тільки до того часу, поки одного разу його руки комусь не розкажуть про нього всі його найпотаємніші секрети.

Наприклад, лише одна ваша лінія серця може розповісти про ваше кохання і життя в цілому.

А нещодавно в широкий загал просочилась інформація про те, що ті, на чиїх долонях видніється буква М, – особливі люди. І ми не жартуємо!


Хіроманти говорять: якщо лінії на долоні утворюють щось подібне з тим, як показано на фотографії, це означає, що їх власник – людина обдарована, і, без перебільшення, унікал.
ua482-M-hand-1У власників знаку “М” інтуїція сильніша, ніж у більшості людей, і в них закладено особливий творчий та підприємницький дух! Вони народженні для того, щоб бути невичерпним джерелом дійсно гідних ідей, на які здатна лише дуже незначна частина людства. Та найбільша цінність їх не в цьому, а в тому, що вони не лише здатні безкінечно генерувати “робочі” та ефективні ідеї, але й вміють знайти сотні способів їх реалізації.

Ще більше цікавого про себе ви можете дізнатись завдяки тесту “Виберіть двері і дізнайтесь про себе, що…”.

Люди, чиї лінії на долоні утворюють букву М, володіють багатьма талантами та навиками. Легше перелічити чого вони не вміють, ніж скласти повний список їх навиків та вмінь. Їхні думки ясні, розумні, до їх логіки варто прислухатись, адже вона завжди має здорове підґрунтя.

Вони практично ніколи не обманюють (проте, здатні на хитрощі заради реалізації якихось високих цілей), люблять говорити правдиво,і не дозволяють іншим себе обманювати. Інтуїція їх практично ніколи не підводить! Як ніхто інший здатні бути відвертими, легко говорять компліменти та роздають заслужену похвалу.

Особливо це стосується жінок. Як відомо, їхнє «шосте чуття» зазвичай розвинене сильніше, ніж у чоловіків.
«Люди М» переважно владні, але однозначно авторитетні – їх вага в оточенні завжди велика, їх цінять і рідко без них обходяться мало не в кожній справі. «Люди М» вміють швидко і без вагань приймати важливі рішення, тому фактично не упускають можливостей, які підкидає їм життя. У всякому разі, вони хоча б точно спробують скористатись кожним дарованим шансом.

Ці люди дуже харизматичні та нескінченно глибокі. Поки ви думаєте, що нарешті дізнались про них все, вони несподівано обертаються до вас своєю новою стороною, і вам доводиться вивчати їх знову. І так до безкінечності.
Проте, їм не надто легко живеться. Долі в них рідко бувають безхмарними, та й простими в таких неоднозначних особистостей вони бути не можуть – щоб застосовувати свої вміння та таланти, відшліфовувати їх якість, та підвищувати рівень, повинен створюватись відповідний «полігон» з усім супутнім наповненням.
Знак «М» на долоні – характерна ознака багатьох пророків та великих лідерів минулого. За такими людьми завжди йдуть. Якщо в вашому оточенні є така людина – за неї варто триматися.
А якщо ви самі один з цих щасливчиків – дивіться на свої руки частіше. Нехай буква «М» з ліній на долоні нагадує вам, що ви – особлива людина, і маєте таке ж саме особливе призначення в житті. І найголовніше: пам’ятайте для себе, що ви відноситесь до тієї незначної кількості людей на Землі, які здатні досягнути абсолютно будь-чого, що тільки забажаєте, будьте лише для цього, будь ласка, сміливішими!

Комментариев нет:

Отправить комментарий